AITP 2019. La VILATAULA

Ja tenim la versió d’aquest curs de la Vilataula dels elements. Aquest any 2019 es commemora l’Any internacional de la Taula Periòdica.

L’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) ha proclamat el 2019 Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (IYPT 2019), amb el propòsit de celebrar la gènesi i el desenvolupament de la taula periòdica des del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev, ara fa cent cinquanta anys.

Amb aquesta celebració, es pretén, també, donar a conèixer el paper de la química en la cerca de solucions a reptes mundials, com ara el desenvolupament sostenible, el futur d’una energia neta, l’alimentació o la salut.

L’alumnat de 3r a la SA 304 Identitats ha contruït la Vilataula dels elements químics. A cada capsa trobareu informació sobre cada element i a l’interior potser una curiositat o un objecte. A més a més han preparat una activitat pels companys de primer i segon, una gimcana per descobrir el que ens ofereix aquesta Vilataula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *