Visita a la facultat d’Estadística i Matemàtiques de la UPC

Com a obertura de la SA 307 No ho dic jo, ho diuen les dades, el dimecres 27 de març de 2019 els alumnes de 3r han visitat la Facultat de Matemàtiques i Estadística. Es commemorava el 10è aniversari del concurs El Planter de Sondeigs i Experiments i la facultat ho ha volgut celebrar organitzant una jornada lúdica sobre l’Estadística, amb activitats adreçades no només a alumnat de secundària i batxillerat sinó també a professorat.  El nostre alumnat ha realitzat dos tallers, un sobre més teòric sobre el funcionament de l’IDESCAT i un altre, molt més lúdic, que tenia per títol STAR WARS: El despertar de les dades. En aquest taller es proposaven diferents jocs en els quals es participava de manera individual o en grup, amb la idea de resoldre els problemes quotidians mitjançant tècniques estadístiques. Aquí trobareu el cartell de l’activitat i també més fotografies de la jornada.

Xerrada de benvinguda de la jornada
Xerrada sobre l’Idescat
Participant en un experiment: és capaç d’identificar el refresc normal del light?

Jugant al Kahoot final
Guanyadors del Kahoot final del taller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *